7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Büyükşehir belediyesi'nde galibiyet sevinci

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya'da oynanan maçta Antalya Büyükşehir Belediyesi, Oyak Renault'u 72-67 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.


Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Antalya Büyükşehir Belediyesi birinci periyodu 16-15, ikinci periyodu 35-31 ve üçüncü periyodu 51-19 önde tamamladı. Son periyotta üstünlüğünü koruyan Antalya ekibi taraftarlarının da desteği ile maça ağırlığını koyarak kazanmayı başardı.


Maç sonunda değerlendirmede bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Orhun Ene, Oyak Renault maçının zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirterek, "Gerçekten zorlu bir mücadele oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Lige kötü başlayan ama kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. İyi oynamadığımız bir maçta kazanmak elbette ki çok önemli. Özellikle oyuncularımın savunmadaki performanslarından son derece memnunum. Hücumda etkili olabilseydik maçı çok daha rahat kazanabilirdik. Önümüzdeki
haftalarda başarı grafiğimizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.


Antalya Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Hadi Doğan ise, bu galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirterek,. Ligde bundan sonra kendi sahalarında oynayacakları tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.
Oyak Renault takımı Antrenörü Yücel Platin ise, lig kalitesinin çok yüksek olduğunu belirterek, herkes için keyif olan ligin en fazla antrenörler için zorlu olduğunu ifade etti. Platin, kişisel hatalar yüzünden Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında mağlup olduklarını kaydederek, "Yapılan kişisel hatalar canımızı yaktı. Ancak her şeye rağmen disiplinli kalmak durumundayız. Seri galibiyetler kazanabilecek bir takımız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2007 Pazar 01:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?