1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir galibiyete kenetlendi

Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, hafta sonu lider Karagücü'ne konuk oluyor.


Bir maç eksiği bulunan ve 18 puanla 3. sırada yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, lider Karagücü'nü yendiği takdirde bir maç eksikle 2. sıraya yükselecek. 12 Nisan Pazar günü oynanacak maç saat 12.00'de başlayacak.
Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Ligi'nin flaş takımları arasında gösterilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basket Takımı, bu hafta zorlu bir deplasmana konuk oluyor. 10 takımın yer aldığı deplasmanlı 1. Lig'de, bir maç eksiği ile 3. sırada yer alan Büyükşehir Belediyesi, Süper Lig'e çıkacak takımlar arasında favori gösteriliyor.


Takım Antrenörü Servet Sınacı, hafta sonu oynayacakları maçın önemine değinerek yaptığı açıklamada, "Bizim için zorlu bir maç olacak. Ligi şampiyon olarak bitirip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Oyuncularıma güveniyorum" dedi. Takım kaptanı Cavit Torun ise, takım içindeki uyumun, skora yansıdığını belirterek, "Hepimiz Süper Lig'e kenetlendik. Avrupa'yı düşünüyoruz. Hafta sonu oynanacak Karagücü maçını kazanacak gücümüz var. Hiçbir deplasmandan korkmuyoruz" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?