1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir Ramazan'a hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri 21 Ağustos Cuma günü başlıyor. Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek şenliklerde bir ay boyunca, Şevval Sam, Onur Akın, Gökhan Tepe ve Niran Ünsal gibi ünlü sanatçılar konser verecek.

Orta oyunlarıyla renklenecek şenliklerde, Sinan Bengier önderliğinde meddah ve tiyatro ekibi, Hacivat-Karagöz, animatörler, hokkabazlar Antalyalılara unutulmaz Ramazan geceleri yaşatacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Tarz Yapım işbirliği ile gerçekleştirilecek Ramazan Şenlikleri ile ilgili hazırlıklar başladı. ‘Antalya Ramazan Şenlikleri’ adı altında düzenlenecek etkinlikler 21 Ağustos Cuma günü başlayacak. Karaalioğlu Park’ı içerisinde düzenlenecek ve 33 gün sürecek etkinliklerde Antalyalılar eğlenceye doyacak. Şenliklerde, Ramazan konseptine uygun olarak tam 45 kişilik dev sanatçı kadrosu sahne alacak ve 33 gün boyunca her gün birbirinden farklı performanslar sergilenecek.

ÜNLÜ SANATÇILARDAN KONSER

Ramazan şenliklerinde İstanbul’da gelenekselleşen Direklerarası eğlenceleri Antalya’da yaşatılacak. Semazenler, mehteranlar, Türk Müziği ekibi, ilahilerin yanısıra Sinan Bengier gibi tiyatronun usta ismi önderliğinde meddah ve tiyatro ekibi, Hacivat-Karagöz, animatörler, tahta bacak adamlar, ateşbazlar ve hokkabazlar Antalyalılar' a unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatacak. Şevval Sam, Onur Akın, Gökhan Tepe ve Niran Ünsal gibi Türk Müziği’nin ünlü isimleriyle büyük konserler verilecek. Sunay Akın, Nihat Hatipoğlu gibi isimlerle paneller, sohbetler düzenlenecek.

STANTLAR KİRALANIYOR

250 adet minyatür stant kurulacak ve esnaf hem turiste hem Antalyalılara hizmet verecek. Aynı zamanda otağ çadırı, iftar çadırı, ortacılar, macuncular, şerbetçiler, tavşanlı niyetçiler, pamuk helvacılar ile çocuklar için kurulacak Lunapark ile bu yıl Ramazan Antalya'da tam bir görsel şova dönüşecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 16:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?