22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den asfalt çalışması

MARDAN STADI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor’un maçlarını yapacağı Mardan Stadı’nı Kundu Köyü’ne bağlayan yolu asfaltlıyor.

Mardan Stadı ile Kundu Köyü arasındaki yolda üç gündür devam eden asfaltlama çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Mehmet Aktekin, Fen İşleri ekiplerinden bilgi aldı. Antalyaspor’un bu sezon maçlarını Mardan Stadı’nda oynayacağını hatırlatan Aktekin, “Mardan Stadı’na ulaşım zor. Yol uzun ve bozuk. Valilik ile birlikte bir koordinasyon toplantısı düzenledik. Görev paylaşımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek, Mardan Stadı’nı Kundu Köyü’ne bağlayan 5 kilometrelik yolu asfaltlıyoruz” dedi.

Yolun yaklaşık 2 kilometrelik kısmının asfaltlandığını kaydeden Aktekin, “Olanaklar ölçüsünde yolu genişleterek, sıcak asfalt döküyoruz. Kalan 3 kilometrelik bölümü maçın oynanacağı tarihe kadar tamamlayacağız. Çalışmalarda toplam 7 bin 500 ton sıcak asfalt kullanacağız. Sporseverlerin stada rahat ulaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” diye konuştu.

Mardan Stadı’nı Aksu’ya bağlantısının da yapılması gerektiğini söyleyen Genel Sekreter Mehmet Aktekin, “Kamu kuruluşlarının bağlantı yolunda bazı ıslah çalışmaları yapmaları gerekiyor. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra bağlantı yolunun asfaltını da Büyükşehir Belediyesi olarak biz dökeceğiz” ifadelerini kullandı.

MARDAN STADI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
MARDAN STADI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 15:22:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 16:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?