22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir’den drenaj hattı çalışması

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAĞMUR SUYU ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Konyaaltı 19’uncu Cadde’de yağmur suyu drenaj hattı çalışması başlattı.

Fen İşleri Ekipleri 19’uncu Cadde’nin Ralli alanına kadar uzanacak ikinci şeridini açıyor. Bu kapsamda caddenin öncelikle yağmur suyu drenaj hattı yapılıyor. Çalışmalarda caddeye 600 metre uzunluğunda 60’lık büzler döşeniyor. Yağmur suyu drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından 19’uncu Cadde’nin imar planlarında yer alan ve bugüne kadar açılmayan ikinci şeridi asfaltlanacak. 19’uncu, 20’inci, 15’inci ve 32’nci caddelerin kesişiminde bir kavşak düzenlemesi de yapılacak.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri diğer bir yağmur suyu çalışmasını da önümüzdeki günlerde Fahrettin Altay Caddesi’nde başlatacak. Her yağmurda su birikintileri oluşması nedeniyle vatandaşların şikayetine konu olan caddenin yağmur suyu hattı çalışmaları Sakarya İlköğretim Okulu yanından başlayacak. Andızlı Mezarlığı boyunca devam edecek hat, Muratpaşa Polikliniği önünden geçecek ve Muratpaşa Cami köşesindeki ana yağmur hattına bağlanacak. Çalışmalarda 650 metre uzunluğunda 60’lık büzler döşenecek.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAĞMUR SUYU ÇALIŞMASI
BÜYÜKŞEHİR’DEN YAĞMUR SUYU ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:22:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 13:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?