1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den Dumanlar'a asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Aksu İlçesi Dumanlar Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri ekipleri, Aksu İlçesi Dumanlar Mahallesi'nin ana yolu ile ilköğretim okulu bahçesini asfaltlıyor.

Daha önce Yurtpınar'a bağlı bir köy iken şimdi Aksu İlçesi'ne mahalle olarak bağlanan Dumanlar'ın stabilize olan yaklaşık 1 kilometrelik yolu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalarda bin 100 ton sıcak asfalt kullanılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği destek kapsamında Dumanlar İlköğretim Okulu bahçesi de asfaltlanarak, öğrenciler çamurdan kurtarıldı. Ayrıca Yeni Dumanlar Mahallesi'ndeki Aksu Teknik Lisesi'nin 700 metrelik toprak yolu da çalışmalar kapsamında asfaltlandı. Bu çalışmada da yaklaşık 900 ton asfalt döküldü.

Dumanlar Köyü Muhtarı Kemal Özgenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akadın'a teşekkür ederek, “Geçtiğimiz haftalarda Başkan Akaydın'ı ziyaret etmiş, köyümüzün bugüne kadar hiç hizmet alamadığını aktarıp, yollarımızın yapılmasını istemiştik. Ayrıca köy okulu bahçesinin ve lise yolunun durumunu da anlatmıştık. Kendisi en kısa zamanda sorunumuzu çözeceği sözü vermişti. Başkanımız sözünü tuttu. Yollarımız ve okullarımız asfaltlandı ve çok güzel oldu” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 15:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?