22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den gayrimenkul satışı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GAYRİMENKUL SATIŞI

Antalya Büyükşehir Belediyesi 196 gayrimenkulunu 9 Şubattan itibaren ihale ile satışa çıkıyor.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihalelerle çeşitli mevkilerdeki arsa ve konutlar, Büyükşehir İş Merkezi’ndeki dükkanlar, eski otogar iş merkezindeki işyerleri olmak üzere 196 gayrimenkullar, açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Okan, büyük bir borç yükü altında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gayrimenkullarının bir kısmını satarak gelir elde etmeyi amaçlandığını söyledi. Okan, “Kemerağzı bölgesindeki 61 arsayı 30 ile 80 bin lira arasında muhammen bedelle satışa çıkartıyoruz. Ayrıca Barınaklar Bulvarı’ndaki villa arsası, Hurma Mahallesi’nde 4 kata müsait konut arsası da ayrıca satış listesinde bulunuyor” dedi.

Gayrimenkullar arasında Bahçelievler, Kışla ve Muratpaşa mahallelerinde bulunan 54 konutun da yer aldığını belirten Ufuk Okan, “Kemerağzı’ndaki lüks 9 lüks konut, Büyükşehir İş Merkezi’ndeki 23 iş yeri, Sobacılar Çarşısı’ndaki 6 dükkan ve Türk Kahvehanesi amaçlı 3 katlı kule ile çeşitli mevkilerde bulunan 28 ticari alan da satılacak diğer gayrimenkullar. Ticari alana dönüştürülen 34 bin metrekare kullanım alanı ile eski otogar alanına yapılan iş merkezindeki 9 büro katı ve iki alışveriş merkezi satışa sunulacak en yüksek değerdeki gayrimenkullar” diye konuştu.

Satılacak gayrimenkullar ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir katalog hazırlattıklarını anlatan Ufuk Okan, fiili ve hukuki durumları hakkında bilgi edinmek ve şartnameleri temin etmek için Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü’ne mesai saatleri içinde başvurabileceklerini ya da 249 53 50- 53 ve 249 53 47 numaralı telefonlardan bilgi alabileceklerini kaydetti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GAYRİMENKUL SATIŞI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GAYRİMENKUL SATIŞI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN GAYRİMENKUL SATIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 11:57:05
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 13:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?