22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den ‘Gençlik Şenliği’

‘ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ’

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1-7 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Gençlik Şenliği’ düzenliyor. Atölye çalışmalarından, basketbol turnuvasına geniş kapsamlı gerçekleştirecek şenlikte, gençliğin sevgilisi birçok ünlü sanatçı ücretsiz konser verecek.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) ve Cam Piramit’in bulunduğu Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleşecek olan Antalya Gençlik Şenliği’nde teması, ‘doğal müzik’ olarak belirlendi. Bir hafta boyunca ana sahnede her gün iki grup gençlerle buluşurken, alternatif sahnede de onlarca amatör müzisyen performanslarını sahneleme fırsatı yakalayacak.

ÜNLÜ ŞARKICILAR KONSER VERECEK

Şenlik süresince ünlü sanatçılar Emre Aydın, Göksel, Levent Yüksel, Ogün Şanlısoy, Moğollar, Yüksek Sadakat, Baza Zula, Çilekeş, Marsis, Gen, Kırmızı, Gece, Kül, Parti ve ünlü yabancı rock müzik grubu Anathema ücretsiz konserler verecek. Konserler Cam Piramit Otoparkı alanında her akşam saat 21.00’de başlayacak. 1 Mayıs’ta şenliğin açılış konserinde Moğollar ve Marsis grupları sahneye çıkacak.

SANATSAL ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Şenlikte konserlerin yanı sıra alanlarında tecrübeli isimler fotoğraf, moda, dans, müzik, resim, karikatür, grafiti gibi birçok sanat dalında atölye çalışmaları ile gençlere tecrübelerini aktaracaklar. Ödüllü sokak basketbolu turnuvası da şenliğe renk katacak.

ÜNLÜ DJ’LER COŞTURACAK

Ünlü DJ’ler Murat Meriç, Mete Sohtaoğlu, Murat Beşer ve Çağla Tekil ise sahne performanslarını sergileyecek. Talk şov ve stand-up gösterilerinin de yer alacağı Antalya Gençlik Şenliği’nde ‘Lokal Anestezi’ ve ‘Uykudan Önce’ de yer alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 11:52:02
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 13:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?