22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den ikinci köpek parkı

BÜYÜKŞEHİR'DEN İKİNCİ KÖPEK PARKI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ikinci köpek parkı Atatürk Kültür Park içinde hizmete girdi.

Parkın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen, Antalya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Muammer Saygılı, CHP Antalya Milletvekili Adayı Yıldıray Sapan ve çok sayıda hayvansever katıldı.

Muammer Saygılı bu tür yatırımların veteriner hekimlerce takdirle karşılandığını ifade ederken, Başkan Akaydın, projeyi önemsediğini belirterek, “Belediye olarak hayvan sağlığı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Daha önce Düden Park içerisinde ilk köpek parkını hizmete sokmuştuk. Doğada bizim ne kadar yaşama hakkımız varsa onların da o kadar hakkı var. Antalya halkıyla övünüyorum. Hayvan sever bir kent” dedi.

Başkan Akaydın ayrıca veteriner hekimliğin başlangıcının 250'nci yılı nedeniyle tüm veteriner hekimlerin bu özel yılını da kutladı. Parkın kurdelesini davetlilerle birlikte kesen Başkan Akaydın daha sonra eğitimli köpeklerin özel gösterisini izledi.

Bin 500 metrekare alan içerisine yapılan parkta 2 tünel, 2 tahterevalli, 2 atlama halkası, 2 rampa ve biri kemik diğeri ise pati şeklinde olan 2 kum havuzu bulunuyor. Ayrıca parkta köpek çöp ünitesi ve köpeklerin su ihtiyaçlarını karşılamak için de 1 puppy-bar yer alıyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN İKİNCİ KÖPEK PARKI
BÜYÜKŞEHİR'DEN İKİNCİ KÖPEK PARKI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 12:09:01
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 12:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?