8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Büyükşehir'den ücretsiz tahlil

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara yönelik ücretsiz şeker ve kolestrol tahlilleri yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, vatandaşlara yönelik ücretsiz tanı amaçlı glukoz, kolestrol, trigliserid, LDL kolestrol tahlilli yapacak. 1 Kasım Perşembe günü yapılacak olan ücretsiz tahlili sosyal güvencesi olsun olmasın 30 yaş üzeri tüm vatandaşlar yaptırabilecek. Yetkililer, tahlil sonuçlarının aynı gün verileceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken ücretsiz tahlillerden tüm Antalyalı vatandaşların faydalanabileceğini belirterek halkı davet etti. Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü Yetkilileri ise 2 bin vatandaşa uygulanacak tahlillerin sabah saat 09.00 ile 10.30 arasında yapılacağını ve vatandaşlardan aç gelmelerini istedi. Yetkililer, vatandaşların tahlil için 249 53 80 numaralı telefonu arayarak randevu almalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2007 Çarşamba 13:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?