22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Buz eserler büyüledi

BUZ ESERLER BÜYÜLEDİ

Antalya'nın gözde konaklama merkezlerinin başında yer alan Calista Luxury Resort Otel mutfak ekipmanı tarafından dev buz kalıplarıyla yapılan Osmanlı eserleri büyük ilgi gördü.

Belek Turizm tatil beldesinin gözde konaklama merkezlerinin başında yer alan Calista Luxury Resort Otel fark yaratan çalışmaları ile misafirlerine hizmette sınır tanımıyor. Mutfak Direktörü Hüseyin Toprakçı yönetimindeki Asst. Mutfak Şefleri Orhan Eryılmaz, Sadettin Cömert ve Mutfak Dekoratörü Aydın Ermiş tarafından dev buz kalıplarıyla yapılan Osmanlı eserleri otel müşterilerince ilgiyle karşılandı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla otel müşterilerinin beğenisine sunulan buzdan eserler arasında Süleymaniye Camii, Osmanlı Padişahları Tuğrası ve semazenler yer aldı.

Otelin Genel Müdürü Ali Kızıldağ, "Calista Luxury Otel konseptinde her zaman farkındalık ortaya koymayı başarmış ve bu özelliği ile Calista Luxury Resort Antalya bölgesinde üst düzey oteller arasında daima tercih edilen konaklama merkezlerinin ilk sırasında yer almıştır. Ramazan Bayramı dolayısı ile yine seçkin ve tecrübeli ekibimizin 'Buz Şov' ile ortaya koyduğu performans otel müşterilerimiz tarafından da ilgiyle karşılandı" dedi.

BUZ ESERLER BÜYÜLEDİ
BUZ ESERLER BÜYÜLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 11:46:00
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 09:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?