1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çalışanlara ikramiye

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yoğun geçen şenlikler ve güreş organizasyonun ardından belediye çalışanlarına yemek verdi.

Kervansaray Restoran’da sazlı sözlü düzenlenen yemekte personele teşekkür eden Gökce, Korkuteli Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Mantar Festivali işe Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde görev yapan personeli ikramiye ile ödüllendirdi.
YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKTIK
Düzenlenen personel gecesinde bir konuşma yapan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce mesai arkadaşlarına yoğun bir alanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek, “Kurumumuzdaki herkesin gayretinden dolayı teşekkür ederim” dedi. İlçede düzenlenen güreş ve şenliklerde personelinin performansından memnuniyet duyduğunu ifade eden Gökçe, “Bu tür organizasyonlara sık sık devam edeceğiz. Son haftada yüz akımızla çıktığımız, bu bölgede yapılmış en güzel organizasyon gerçekleştirdik. Hepinizin katkısı var. Bu güzel tablonun devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
YORGUNLUK ATTILAR
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Korkuteli Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve Mantar Festivali işe Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde görev yapan bütün personeli ikramiye ile ödüllendirdi. Konuşmanın ardından birlik ve beraberlik sergileyen belediye çalışanları yemek yedikten sonra müzik eşliğinde eğlendi. Pisti boş bırakmayan belediyeciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar yorgunluk attı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 10:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?