21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Canlı yayında nikah heyecanı

Kepez Belediyesi, nikah başvurusu yapanlar arasından seçtiği bir çifti, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde canlı yayında evlendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in kıydığı nikahta, Sevgi ve Barış Çifti ART televizyonundaki Gökkuşağı programında dünya evine girdi.

Nikah masrafları belediye tarafından karşılanan Savaş Akyüz ve Sevgi Gozel çiftinin nikahı ART'de canlı olarak yayınlanan Betül Uysal'ın sunduğu Gökkuşağı programında kıyıldı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nün işlendiği programa katılan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, bu anlamlı günün dünyaya barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi. İnsanların sevdiklerini bir gün değil her gün hatırlaması gerektiğini anımsatan Öner, "Sevenlerin, bütün çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyorum. Bu anlamlı günde insanlar arasındaki sevginin, saygının, hoşgörünün ölünceye kadar devam etmesini diliyorum" dedi.

Öner, daha sonra 14 Şubat Sevgililer Günü anısına Sevgi ve Savaş çiftinin nikahını canlı yayında kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Öner, şöyle konuştu: "Evlilik, sevgi, saygı ve özveri gerektirir. Bu anlamlı günde evliliğe ilk adımınızı atmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde başlayan birlikteliğinizin, sevginizin bir ömür boyu sürmesini diliyorum"

Öner, başlattıkları "Her nikah bir fidan" kampanyasına katıldıklarını gösteren sertifikayı da çifte verdi. Kepez Belediye Başkanı Öner, evlilik cüzdanını da Sevgi Gozel'e teslim etti. Erdal Öner ayrıca çifte birer çeyrek altın taktı. Kepez Belediyesi ayrıca KEPTUR Restoran'da akşam yemeği hediyesi verdi. Kepez Belediyesi Evlenme Müdürlüğü'nde, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 12 çift dünya evine girdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 15:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?