22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çanta hırsızları iş başında

MASA ÜSTÜNDEKİ ÇANTAYI ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI

Kumluca ilçesinde, markete giren iki kişiden biri market sahibini oyalarken diğeri içinde önemli evraklarla birlikte 4 bin TL para, 3 bin TL'lik kontör bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı.

Olay, Kumluca'nın Beykonak beldesinde meydana geldi. 15 yaşındaki Görkem Bağcı, sabah saat 06.00 sıralarında ailesine ait marketi açtı.

Saat 07.30'da kimliği belirlenemeyen iki kişiden biri önce markete girdi. 15 yaşındaki Görkem'i oyalayan şahsın ardından markete giren ikinci kişi de içinde çek koçanları ile 4 bin TL para ile 3 bin TL değerinde kontörün bulunduğu çantayı aldıktan sonra yanında getirdiği el çantasının içine koyarak alışveriş yapmaya devam etti.

Çantanın içinde 23 çek koçanı, 2 bin TL, 500 ABD doları,150 Euro, 3 bin TL'lik kontör ile 3 çeyrek altın bulunduğu bildirildi. Çantanın sahibi Görkem Bağcı'nın babası Osman Bağcı, kamera görüntüleri ile birlikte jandarmaya başvurdu.

Bağcı, "Gelen bir kişi Görkem'den bir şeyler istemiş, Görkem de marketin arka tarafına geçerek müşteri kılığındaki şahsın istediklerini almaya gitmiş. O sırada içeri giren ikinci kişi kasanın yanındaki çantayı almış. Çantamın bulunmasını istiyorum" dedi.

MASA ÜSTÜNDEKİ ÇANTAYI ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 15:00:00
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 19:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?