22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çavuşoğlu Kemer'de

ÇAVUŞOĞLU KEMER'DE

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mart ayında geçen yıla göre Almanya'dan gelen turist sayısında yüzde 47'lik bir artış olduğunu belirterek umutlu bir sezon beklediklerini söyledi. Bir dizi ziyaret için Antalya'nın Kemer ilçesine gelen Mevlüt Çavuşoğlu, Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Köse, Kemer'e Hükümet Konağı yapılmasının gerekli olduğunu belirterek Çavuşoğlu'dan bu konuda destek beklediklerini söyledi, turizmde 'Kemer'

markasını yaratmak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

GATAB'A ZİYARET

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği'ni (GATAB) ziyaret ederek, Başkan Yusuf Üras ile bir görüşme yaptı. Çavuşoğlu, bu yıl ilk kez turizmcileri mutlu gördüklerini belirterek, "Mart ayında geçen yıla göre Almanya'dan gelen turist sayısında yüzde 47'lik bir artış görüyoruz. Bu çok ciddi bir rakam. Ummadığımız kötü bir sürpriz olmazsa bu önümüzdeki aylara da yansıyacak. Geçen yıla oranla en az yüzde 10'luk bir

artış bekliyoruz. Berlin ve Moskova fuarlarından sonra bu umutlarımız daha da arttı" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'nu Kemer'de ve GATAB'da görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen GATAB Başkanı Yusuf Üras da, "Kemer'e yaptığımız her çalışmada bizlerden desteklerini esirgemeyen Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK PARTİ'NİN BAŞARILI ÇALIŞMALARININ SONUCU

AK Parti Kemer İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Çavuşoğlu, "Avrupa Parlamenterler Meclisi'nin başında 61 yıl sonra bir Türk Başkan varsa, bu AK Parti'nin yaptığı başarılı çalışmaların sonucudur" dedi. Türkiye'nin 5 yıl boyunca 2'inci sınıf olarak yaşadığını söyleyen Çavuşoğlu, AK Parti ile Türkiye'nin önünün açıldığını bildirdi.

TEKİROVA BELEDİYESPOR'U ZİYARET

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyaretleri sırasında Tekirova Belediyespor'u da unutmadı. Türkiye 3'üncü ligde mücadele eden Tekirova Belediyespor'u yakından takip ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, futbolcularla uzun süre sohbet etti. Başkan Üras'ın büyük işlere imza attığını söyleyen Çavuşoğlu, "Bunlardan birisi de Tekirova Belediyespor'dur. Bir belde takımının profesyonel liglerde mücadele etmesi hepimiz için gurur kaynağıdır" diye konuştu.

ÇAVUŞOĞLU KEMER'DE
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 17:27:04
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 13:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?