22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Cenaze töreninde PKK'ya lanet

Aktütün karakoluna düzenlenen hain saldırıda şehit olan 15 askerden biri olan piyade komando er Ramazan Yeşil için Serik'te düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katıldı.

PKK terör örgütünün sözde bayrağı ve terörist Abdullah Öcalan'ın posteri yakıldı.
Aktütün karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıdan dolayı Serik'te düzenlenen cenaze töreninde öfke hakim.

Serik İlçe Jandarma Komutanlığı önünde toplanan binlerce kişi PKK terör örgütünün sözde bayrağını ve terörist Abdullah Öcalan'ın posterini yaktı. Şehidini bekleyen binlerce kişi, "Meclis'te PKK istemiyoruz", "Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atarak tepkilerini gösteriyor.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 13:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatansever IP: 78.160.193.xxx Tarih : 5.10.2008 17:09:59

ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE SABIR DİLERİM,BU KAÇINCI SALDIRI HALA ASKERİYE VE HÜKÜMET UYUYOR HEP AYNI SÖZ!!!ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ DİYORLAR!!UYUMA EY HÜKÜMET BİZ TÜRKLER NİCE ZAFERLERE İMZAATTIK BİR AVUÇ VATAN HAYİNLERİNİNMİ HAKINDAN GELEMİYECEĞİZ O ZAMAN BIRAKIN HALK ÇIKSIN O LANET DAĞLARA HESAP SORSUN KALLEŞLERDEN VATAN HAYİNLERİNİN VE PKK DESTEKLEYİCİLERİNİN BU VATANDA YERİ YOKTUR HEP BERABER ELELE FIRSAT VERMEYELİM