21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ceset astsubayın çıktı

ORMANLIK ALANDAKİ CESEDİN ASTSUBAY'A AİT OLDUĞU BELİRLENDİ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Topçam mevkiinde bulunan erkek cesedinin Diyarbakır'da 1 ay önce kaybolan astsubaya ait olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konyaaltı ilçesi Topçam mevkiinde 2 gün önce ormanlık alanda bulunan ve 15-20 günlük olduğu tahmin edilen cesetle ilgili araştırma yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bugüne kadar kayıp ilanı veren ailelere ulaştı.

Cesedin Diyarbakır'da kayıp ilanı verilen 18 yıllık astsubay Hakan Uçkun'a (35) benzediğini tespit eden ekipler, Uçkun'un Balıkesir'deki ailesine ulaştı. Antalya'ya gelen Uçkun ailesi, oğullarının adli tıp morgundaki

cesedini teşhis etti. Uçkun'un cesedini teslim almak için Adli Tıp Morgu'na gelen anne Bekiye Uçkun, oğlunun birliğinden 1 ay önce ayrıldığını söyledi. Oğlunun telefonda kendisine, 'Anne ben Balıkesir'e geliyorum' dediğini söyleyen anne Uçkun, konuşmanın ardından bir daha çocuklarından haber alamadıklarını kaydetti. Bekiye Uçkun, oğlunun cesedini terliğinden tanıdığını belirtti. Hakan Uçkun'un evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Uçkun'un cenazesi otopsisinin ardından memleketi Balıkesir'e gönderildi.

ORMANLIK ALANDAKİ CESEDİN ASTSUBAY'A AİT OLDUĞU BELİRLENDİ
ORMANLIK ALANDAKİ CESEDİN ASTSUBAY'A AİT OLDUĞU BELİRLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 18:02:02
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 18:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?