22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çetinkaya ve Atmaca anıldı

Antalya siyasetinin önemli isimlerinden, CHP eski İl Başkanı Mustafa Çetinkaya, ile Mehmet Atmaca mezarları başında anıldı.

7 yıl önce CHP Antalya Örgütü'nün Gündoğmuş'ta düzenlediği bir program dönüşünde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Eski İl Başkanı Mustafa Çetinkaya ile Mehmet Atmaca Uncalı Mezarlığı'nda ki kabri başında CHP İl Örgütü tarafından düzenlenen törenle anıldı.

CHP Antalya İl Örgütü'nün düzenlediği anma törenine, Büyükşehir Meclis Üyesi Birol Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Kaya, Merhum Mustafa Çetinkaya'nın eşi Nurten Kaya, Merhum Mehmet Erdem'in eşi Hatice Erdem, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, 22. dönem CHP Antalya Milletvekilleri Tuncay Ercenk, Ferdidun Baloğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Belde Başkanları, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Can Deniz, partililer katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı anma töreninde Mustafa Çetinkaya'nın ailesi ve CHP İl örgütü tarafından Mustafa Çetinkaya, Mehmet Atmaca'nın mezarlarına karanfil bırakıldı. Buradan CHP İl Örgütü Mehmet Atmaca'nın evine ziyarette bulundular.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 17:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEMRA TAT IP: 88.247.43.xxx Tarih : 13.10.2008 21:36:32

Çetin Kaya Ağabeyle de, Mehmet Atmaca Ağabeyle de SHP ve CHP dönemlerinde parti içinde çalıştım. Çok çok çok iyi insanlardı. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. Sizi hiç unutmayacak olan SEMRA TAT