22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çevre ödülleri sahiplerini buldu

ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle ilköğretim ve orta öğretim kurumları arasında düzenlenen çevre konulu afiş, slogan, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Antalya Çevre ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yarışmada, slogan dalında Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Hasan Sökmen birinci, İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi öğrencisi Melahat Özçelik ikinci, Antalya Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Adem Sağlam da üçüncü oldu.

Kompozisyon dalında Hızırreis Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Betül Yazıcı’nın birinci, Antalya Anadolu Lisesi'nden Gülşen Ayşen Baktır’ın ikinci, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Lisesi'nden Derya İrem Çakır’ın üçüncü olduğu yarışmada şiir dalında ise Özel Antalya İlköğretim Okulu'ndan Şeyda Büyük birinci, Serik Gedik İlköğretim Okulu'ndan Ayşe Şahin ikinci, Korkuteli İmrahor İlköğretim Ookulu’ndan Kamile Kara üçüncü oldu. Afiş dalında da İstek Özel Antalya İlköğretim Okulu'ndan Barbaros Akçay birinci, Boztepe İlköğretim Okulu'ndan Aslı Demirtaş ikinci, Hüseyin Avni İlköğretim Okulu'ndan Mahire Peker üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri ödülleri, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'ndü düzenlenen törenle verildi. Çevre ve Orman İl Müdürü Mine Kara, çevre konusunda duyarlılığın her geçen gün arttığını belirterek, çevre konusunun Çevre ve Orman Bakanlığı'nı değil tüm insanlığı ilgilendiren bir konu olduğunu söyledi.

ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 14:23:03
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 14:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?