1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çevre ödülü Alanya'da

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından çevre faaliyetleri nedeniyle En Çevreci 3. Belediye seçilen Alanya'nın ödülü, Festivalde sergilendi.


Alanya Belediyesi Çevre Sağlık Müdürü Özcan Saraç ve ekibi tarafından hazırlanan stantta yerini alan ödül ve plaket çevreci vatandaşların gururu oldu. Ödül töreninde Özcan Saraç, Alanya'da bulunan Arıtma Tesisi, yeşil alanlar, parklar, bahçeler, işyerlerinin hijyen uygulamaları ve atık yağ toplama çalışmaları ile bu ödüle layık görüldüklerini söyledi.


Alanya Belediyesi olarak çevreci bir belediye olmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Saraç, "Sayın Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu'nun direktifleri doğrultusunda Ben ve ekip arkadaşlarım, Alanya halkının daha yeşil, daha hijyen ve çevre dostu alanlarıyla yaşanılabilir bir tatil beldesinde yaşamaları için çalıştık ve çalışmalarımız büyük bir hızla sürüyor. Alanya'ya layık görülen bu çevreci ödülünü, Başkanımız Hasan Sipahioğlu tüm Alanya halkı adına büyük bir gururla kabul etti. Alanya halkının katkıları ile alınan bu ödül Marka olan ilçemizin gurur kaynağı olmuştur" dedi.


Çevre Ödülü, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'na verilmişti.

İha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 15:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?