21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cezaevinden çıktığı gün öldürüldü

ANTALYA'da cezaevinden bugün tahliye olan 21 yaşındaki Enver Koparan, 4 ay önce kavgada bıçakladığı arkadaşı Emrah Akdoğan tarafından sokak ortasında kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Emrah Akdoğan cinayetin ardından polise teslim oldu.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında Yüksekalan Mahallesi 536 Sokak'ta meydana geldi. Enver Koparan, kısa süre önce adam yaralama suçundan girdiği cezaevinden bu sabah tahliye oldu. İşsiz genç evinin bulunduğu mahallede dolaşırken 4 ay önce bıçakladığı arkadaşı Emrah Akdoğan ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce daha önce bıçakla yaraladığı Emrah Akdoğan, Enver Koparan'ı kalbinden bıçakladı. Koparan kanlar içinde yerde kalırken, Akdoğan olay yerinden kaçtı. Çevredekiler, yaralı genç için ambulans çağırdı. Ambulans olay yerine geldiğinde Koparan'ın çoktan öldüğü belirlendi.

Arkadaşını öldürdükten sonra Konuksever Mahallesi'nde bulunan Antalya Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek teslim olan Emrah Akdoğan, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 20:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?