22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP adayı Sözen'den çocuklara oyuncak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu ile Manavgat Anaokulu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Sözen ve beraberindeki partililer, Manavgat Anaokuluna gerçekleştirdikleri ziyarette çocuklara oyuncak dağıttılar.


Seçim çalışmaları içerisinde eğitim kurumlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden CHP Manavgat Belediye Başkan adayı Sözen, ilk olarak Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Sözen'e, CHP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çınar ile seçim komitesi üyeleri de eşlik etti.


Okulda müdür Mustafa Kurban tarafından karşılanan Sözen ve beraberindekiler, okulun durumu ile ilgili bilgiler aldılar. Eğitim sistemi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren okul müdürü Mustafa Kurban, okulda eğitim gören 113 öğrenci olduğunu söyledi. Manavgat'ta eğitim almayan engelli çocuk bulunmadığını belirten Kurban, Manavgat'ta özel eğitim veren 4 tane okulun daha bulunduğunu, bu okullarda da eğitim gören öğrencilerin masraflarının devlet tarafından karşılandığını söyledi.
Bu branşta, bu okullarda eğitim vermek daha çok özveri gerektiğini ifade eden Sözen, "Öğretmenlerimiz kutsal bir iş yapıyor. Bu tür kardeşlerimize sahip çıkarak bu okullarda eğitim vermek daha çok özveri gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Dr. Hüseyin Vural İlköğretim Okulu sonrası Manavgat Anaokulunu ziyaret eden Sözen ve beraberindekiler, anaokulu miniklerine oyuncak dağıttılar. Minikler ile yakından ilgilenen Sözen, kendisinin anaokulu yıllarını hatırladığını ve çok duygulandığını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?