7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP Korkuteli İlçe kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli ilçe kongresi yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimlerde ilçe başkanlığına Ahmet Daloğlu getirildi.

Esnaf Kefalet odası toplantı salonunda gerçekleşen kongreye Parti Meclisi Üyesi ve CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Atila Emek, Hüsnü Kaptan, Burdur Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Kerim Özkan, Antalya Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekilleri Fahri Özçelik, Osman Özcan, Hüseyin Ekmekcioğlu, Nail Kamacı, Korkuteli Parti Meclisi Üyeleri, Çomaklı Belediye Başkanı Mustafa Akman, Yelten Belediye Başkanı Hasan Yağcıoğlu, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Dinçay ve delegeler katıldı.

Genel kurulda divan başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Ömer Melli, üyeliklere Şeyhali Kara, Serdar Sarı ve Şevki Dal getirildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan CHP Antalya il Başkanı Ömer Melli, Türkiye'de temel problemin hala ekonomi olduğuna işaret ederek, "Uluslararası sermaye Türkiye'yi işgal etmiştir. Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı vardır. Biz Türkiye'yi değiştirmeye aday sosyal demokratlarız” dedi. Genel kurulda daha sonra CHP İlçe Başkan adayı Ahmet Daloğlu bir konuşma yaptı. Daloğlu, ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, “Ekonomik duruma baktığımızda çok kötü durumdayız. Yabancı güçlerle kontrol edilir hale geldik. Ülkemizde işsizlik her geçen gün artıyor. Parti olarak çalışmalarımız doğrultusunda bu sorunları elimizden geldiğince halletmeye çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde tek liste olarak seçimlere katılan Ahmet Daloğlu ilçe başkanlığına getirildi. 118 delegenin oy kullandığı seçimlerde Ahmet Daloğlu’nun yönetimi şu isimlerde oluştu; Turgut Kara, Mustafa Keleşoğlu, Mehmet Küçükkavukçu, Galip Memioğlu, Murat Nizam, Zeki Özlü, Necdet Arıtuluk, Hidayet Borazan, Mustafa Kemal Çelik ve Tevfik Tansel Eryılmaz.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 11:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?