21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP lideri Antalya'da

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANTALYA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği toplu açılış törenlerine katılmak üzere Antalya'ya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek üzere CHP İstanbul milletvekilleri Mehmet Sevigen, Bayram Meral, Antalya milletvekilleri Hüsnü Çöllü, Osman Kaptan ve Tayfur Sümer ile birlikte saat 10.30'da Anadolu Jet'in tarifeli uçağıyla Antalya'ya geldi. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman

Evcilmen, milletvekili aday adayları ve partililer tarafından karşılandı. Havalimanı VİP çıkışında partililer, Kılıçdaroğlu'nu çiçeklerle karşılardı. Partililerin sevgi gösterileri arasında seçim otobüsüne binen Kılıçdaroğlu partilileri selamladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Birliği'ni ziyaret etmek üzere geniş bir konvoy eşliğinde hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 11:28:00
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 13:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?