1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP lideri Antalya'dan ayrıldı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bu sabah Antalya'dan ayrıldı. Evinin balkonunda kahvaltı yapan CHP lideri havalimanına giderken trafik kurallarına uymayı ihmal etmedi.

Bir süredir tatilini Antalya'da geçiren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bu sabah Antalya'dan ayrıldı. Saat 06.00'da Akdeniz ve Toros Dağı manzaralı evinin balkonunda kahvaltı yapan Baykal, kameralar tarafından görüntülendiğini fark edince kahvaltısını yarıda keserek içeri girdi.

Bu arada CHP Lideri'ni uğurlamaya gelen CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in Baykal'ın oturduğu apartmanın yan tarafında bulunançay bahçesinde beklemesi dikkat çekti.

Kahvaltısının ardından aşağı inen Baykal, kendisini bekleyenler ile selamlaştıktan sonra aracına binerek Antalya Havalimanı'na doğru hareket etti. Direksiyon başındayken kırmızı ışıklara uymayan Baykal, bu kez şoförünü ışıklara uyması konusunda uyardı.

Kırmızı ışıklara uyan CHP lideri daha sonra başkentte parti genel merkezinde düzenlenecek olan ve gündeme ilişkin konuların görüşüleceği basın toplantısına katılmak üzere uçakla Ankara'ya doğru hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 09:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?