21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP Muratpaşa'da bomba paniği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İl Teşkilatı kapısına bırakılan şüpheli çanta, paniğe yol açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri çanta üzerinde inceleme yaparken, çantada oyuncak tabanca bulunduğu ve üzerinde Kürtçe yazı ile birlikte ’64 gününüz kaldı’ yazıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan CHP Muratpaşa Teşkilatı binası kapısında şüpheli paket bulunduğu ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Çevreyi abluka altına alan polis ekipleri, binaya giriş ve çıkışı engelleyerek bölgede araştırma yaptı. Yapılan incelemede, bomba süsü verilmiş olan çantanın CHP Muratpaşa Teşkilatı binasının kapısına bırakıldığı anlaşıldı. Çanta üzerinde yapılan incelemede, Kürtçe yazılar yazıldığı ve çantanın üzerinde ’64 gününüz kaldı’ şeklinde yazı bulunduğu bildirildi. Çantanın içinde yapılan incelemede ise oyuncak tabanca çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, çanta üzerinde parmak izi arama çalışmalarının ardından, parti binası giriş ve çıkışlara açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 03:31:06
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 17:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?