7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP'li adaylar engellilerle buluştu

Yoğun seçim çalışmalarının yanı sıra sosyal sorunlara da duyarlı bir tavır sergileyen CHP yöneticileri ve adaylar ziyaretlerini sürdürüyor.

 CHP Antalya Merkez İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği programda CHP’li adaylar, engellilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Adaylar, çağdaş bir devletin öncelikli göstergesinin engellilere verilen değer olduğu mesajını verdi. Adaylara, CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcimen’de eşlik etti.


Mermerli Parkı’nda yapılan kahvaltıda İl Başkanı Ömer Melli, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, adaylardan Tayfur Süner, Tuncay Ercenk ve Gürkut Acar hazır bulundu. Kent trafiğinde ve resmi kurum giriş çıkışlarında engellilerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Başkan Sapan, “Engellilerin sorunları ortada onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemeleri yine CHP iktidarı yapacaktır” dedi.


İl Başkanı Ömer Melli, sosyal devletin gereğinin engelliye sahip çıkmak olduğunu vurguladı. Engellilerin sorunlarının öncelikli çözülmesi gerektiğinin altını çizen CHP 5’inci sıra adayı Süner, ‘İşyerimde giriş çıkış düzenlemelerini engellilere göre yaptık. Mecliste de işyeri açma ruhsatları konusunda ‘engellilere’ göre düzenlemelerin yapılması için çalışacağım’ diye konuştu.


Türkiye Sakatlar Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği, Akdeniz Engelliler Spor Kulübü ve İşitme Engelliler Derneği üyelerinden oluşan 150 engelli ve engellilerin aileleri katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 14:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?