7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP'li adaylardan hal esnafını ziyaret

CHP Antalya Milletvekili adayları Antalya Toptancı Hal’de üreticilerle bir araya geldi. Merkez İlçe Başkanlığı’nın organizasyonuyla esnaf ve müstahsilleri ziyaret eden CHP heyeti, üreticilerle görüştü.


CHP heyeti, Toptancı Hal’in en yoğun saati olan sabah 05.30 sularında ziyaretlerine başladı. Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan eşliğinde çiftçinin ve üreticilerin sorunlarına kulak veren heyette milletvekili adayları Hüsnü Çöllü, Tayfur Süner, Nail Kamacı, Tuncay Ercenk, Gürkut Acar, Arif Bulut ve Nusret Bayar yer aldı. Hal esnafından büyük ilgi gören CHP’liler, CHP iktidarında tarımsal kalkınmaya öncelik verileceği mesajını verdi.

 
Milletvekili adayı olan aynı zamanda komisyonculuk yapan Nusret Bayar üreticilerle sohbet ederek yaşanan sıkıntıların CHP iktidarının işbaşı yapmasıyla son bulacağını söyledi. Bayar, “Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın bir görevi de üretilen ürünlere Pazar bulmaktır. Bugün karpuz 100 liraya alıcı buluyor. Böyle bir şey olamaz. Tüketime göre üretim yapılması, ürün planlamasının hayata geçirilmesi şarttır” dedi.
CHP heyeti daha sonra Toptancı Hal’de bulunan Komisyoncular ve Tüccarlar Dernekleri’nde sektör temsilcileriyle buluştu. Öğleden sonraki çalışmalarını da 3 grup halinde sürdüren adaylar, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Antalya Şubeleri’nde dernek üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Heyet Antalya Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara acil şifalar diledi. CHP’li adayların bir kısmı ise Milli Egemenlik Caddesi ve Turgut Reis Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 13:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?