8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP'li adayların tokalaşma rekoru

CHP’li milletvekilli adaylarının her biri günde bin 500 seçmenle tokalaşıyor ve destek istiyor.

Hazırlanan programlarla kentin her köşesinde seçmenlerle buluşan CHP Antalya Milletvekili adayları, farklı bir rekora da imza atıyor.

Merkez İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği programlarla, seçmenle buluşan adayların her biri, bin 500 kişiyle tokalaşarak CHP için destek istiyor. Seçimlerin yapılmasına 37 gün kala her bir aday, toplamda 55 bin 500 seçmenle buluşacak.

 
CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programlarla seçmenle buluşan CHP yöneticileri ve milletvekilli adayları bir gün içinde 10 değişik programa katılıyor. Yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarının altını çizen CHP Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Sapan, “Adaylarımız saat 8.30’da partide iş başı yapıyor. Meslek odaları, semt pazarları, hemşeri dernekleri, mahalle kahveleri her ortamda, vekil adaylarımız plan ve projelerini vatandaşa anlatıyor” dedi.


Seçim çalışmaları organizasyonlarında kentin tüm kurum ve kuruluşlarını kucaklamayı amaçladıklarına dikkat çeken Başkan Sapan, “İktidara yürüyüşünün başlangıcını Antalya’dan yaptık. Pazarda mahalle kahvelerinde gencinden, yaşlısına her kesimden destek alıyoruz. Kepez’den Lara’ya kent merkezinde her kesimle buluşacağız. 23 Temmuz sabahı CHP iktidarına hep birlikte merhaba diyeceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 16:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?