15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP'li başkana suikast girişimi

GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANINA SUİKAST GİRİŞİMİ

Antalya'nın Kemer İlçesine bağlı Göynük beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Topaloğlu'nun evinin bahçesine gelen kar maskeli ve eldivenli bir kişi, doğrulttuğu tabancayla ateş etmek istedi fakat tabancanın tutukluk yapması üzerine olay yerinden kaçtı.

Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Göynük beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, komşularından evine dönmek için bahçeye girdiği sırada yüzünde kar maskesi ve ellerinde eldiven bulunan bir kişiyle karşılaştı. Kendisine tabanca doğrultulduğunu gören Topaloğlu karşısındaki kişiye "böyle şaka mı olur" dediği sırada tetiğe basan kişi, silahın tutukluk yapması üzerine bir kez daha tetiğe bastı. Silah bu defa da ateş almayınca Topaloğlu'nun yanındakiler çığlık atmaya başladı. O

sırada olay yerinde bulunan Topaloğlu'nun bir komşusunun sandalye fırlattığı kişi, olay yerinden koşarak uzaklaştı.

YALNIZ DOLAŞIRIM

Yaşadığı olayı anlatan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, şunları söyledi: "İlk önce bu kişinin şaka yaptığını düşündüm.İkinci defa tetiğe bastığında da bunun bir şaka olduğunu düşünerek 'Böyle şaka mı olur' dedim. Benim kimse ile bir düşmanlığım yok. Tehdit de edilmedim. Ben hemen hemen her akşam beldede yalnız dolaşırım. Hatta bir gün önce gece yarısı düğün salonunda bir nikah kıydıktan sonra eve yürüyerek yalnız döndüm. Neden ve kimin bunu yapmak istediğini anlayamadım."

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 17:52:02
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 18:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?