22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP'li Onur ve Sevigen Antalya'da

CHP'Lİ ONUR VE SEVİGEN ANTALYA'DA

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, "Başbakan, bakanlar ve TOKİ başkanı, Galatasaray ve spor camiasından tek tek bulup fişlemek yerine özür dilemeli" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Melda Onur ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, genel seçimlerde görevli oldukları Antalya'da parti yöneticileri ile bir araya geldi.

CHP'nin tek başına iktidar olacağını söyleyen Sevigen, Antalyalıların Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere iki tane genel başkana sahip olduğunu belirtti.

Galatasaray Türk Telekom Arena'daki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın protesto edilmesine değinen Sevigen, "Tayyip Erdoğan, herkesle kavga ediyor.

Azarlıyor, itiyor dışlıyor. İstanbul'da protesto olayı ile büyük bir camiayı yıkmaya çalıştı. Onun altında büyük nedenler var. Öğrencilerin dayak yemesine, burslardan, babalarını işsiz kalmasına kadar. AK Parti, başını kaldıran herkese zulüm yapıldı. Niye Tayyip Erdoğan'ı protesto ettiler acaba. Yeni bir söz girdi artık siyasete dünyasına, 'Protesto dokunulmazlığı'. Artık, göğsümüzü gere gere protesto edemeyeceksiniz. Salon terk edemeyeceksiniz. Bakanlar geldiğinde protesto özgülüğünüzü yapamayacaksınız.

Stadın yapılaşmasında para verilen dev gibi iş adamları sanki terörist gibi televizyon kamera ile kontrol edip dışlanacak. Galatasaray Başkanı Adnan Polat da buna alet oluyor" dedi.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ı da eleştiren Sevigen, "TOKİ başkanı kendi evinizde sizi yerden yere vuracak. Rahmetli Özhan Canaydın'dan tutun, şimdiki yönetime kadar, 'Bunlar beceriksiz insanlardır' diyecek. Ve biz stadı size yaptık diyecekler. Sanki babasının parasını veriyor. Bizde durup seyredeceğiz. Erdoğan, milli maçta da protesto edildi. İnsanların yatak odasını gözetleyen hükümet, ezilenlerin tepki göstereceğini öngöremiyor mu? Ben Fenerbahçeliyim. Sporda şiddet komisyonunun da üyesiyim.

Oradakiler sokaktaki amigo değil. Kendi başlarına iş sahibi olmuş insanlardır. Oradakiler çoğu öğrenci. Yumurta atılıyor, atılırsa atılsın. Ne olacak yani. Bu kadar hoşgörüsüz acımasız bir hükümet olur mu? Siyaset adamı hoşgörü değilse bırakacak. Kimseye zorla bakanlık milletvekilliği yaptırmıyor. Yumuşak hoşgörülü değilseniz protestoları karşılamayacaksınız. Yoksa siyaset yapmayıp evinizde oturun iş adamı olun. Ben Fenerbahçeli olarak, para benim, Beşiktaşlının, Galatasaraylının cebinden çıkyor. Başbakan,

bakanlar ve TOKİ başkanı, Galatasaray ve spor camiasından tek tek bulup fişlemek yerine özür dilemeli" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Melda Onur ise Antalya'nın seçimlerde şanslı ama özünde büyük bir sorumluk taşıdığını belirtti. Daha sonra program basına kapalı olarak devam etti.

CHP'Lİ ONUR VE SEVİGEN ANTALYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 14:19:03
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 15:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?