1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP'li vekiller muhtarları dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekilleri, muhtarların sorunlarını yerinde dinlemek için Korkuteli’ne geldi.


CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan,Atila Emek ve Hüsnü Çöllü, Korkuteli ilçesi muhtarlarının sorunlarını yerinde dinlemek için Korkuteli’ne geldi. Muhtarlar Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya, mahalle ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra tüm il genel meclisi üyeleri ile birlikte muhtarların sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Biz partizanlık yapmadan seçim öncesi değil, seçim sonrası yollara düştük. Tüm ilçeleri geziyor ve muhtarlarla tanışıyoruz. Sorunları yerinde görüyoruz” dedi.


Toplantıya katılan CHP Milletvekilleri ise muhtarların vatandaş ve devlet kurumları arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Muhtar, günün hangi saati olursa olsun vatandaşın ilk ulaşabildiği kişidir” dedi. Parti gözetmeksizin her muhtara aynı mesafede yaklaşılacağını da belirten CHP’li vekiller, her bölgede sorunları dinlenemeye devam edeceklerini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 10:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?