22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

CHP'liler stres attı

CHP'LİLER STRES ATTI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifasından birkaç gün sonra memleketi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen 'Dayanışma Gecesi'nde, partililer müzik eşliğinde stres attı. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Eşref Uysal, yaptığı konuşmada, "Baykal'ı evine tıkmaya çalışıyorlar" dedi.

Ankara'da partili gençler Baykal'ın evinin önünde açlık grevi yaparken, eski genel başkanın memleketi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde partililer tepkilerini 'eğlenerek' gösterdi. CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen geceye 3 bin davetli katıldı. Müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam eden gecede, partililer stres attı. Gazipaşa Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen geceye, CHP Antalya Milletvekili Tayfur Süner, CHP İl Başkanı Özer Ülken, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç,

CHP İlçe Başkanı Eşref Uysal, CHP Manavgat İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, CHP Alanya İlçe Başkanı Osman Özcan, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kahyalar Belediye Başkanı Zeki Aydın, Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras'ın yanı sıra CHP İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Tuncer, CHP Gençlik Kolları Başkanı Şafak Erdem Türker, CHP Kadın Kolları Başkanı Mürüvet Ünlü, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAYKAL'A KOMPLO YAPILDI

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Eşref Uysal yaptığı konuşmada, Deniz Baykal'a komplo yapıldığını söyleyerek, "Bu ülkede Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetin temel değerlerini savunan ne kadar bilim adamı ve aydın insan varsa, 'Ergenekoncu' deyip Silivri'ye yolluyorlar. Şimdi de Baykal'ı evine tıkmaya çalışıyorlar" dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Özer Ülken de Deniz Baykal'a yapılan saldırının ardından daha önce planlanan tüm etkinlikler ve parti çalışmalarının aksatılmadan yürütülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

CHP Antalya Milletvekili Tayfun Süner ise, inanç sömürücülüğü yaparak iktidara gelen ancak ülkeyi borç batağına sürüklemekten başka hiçbir şey beceremeyen AK Parti iktidarının, ilk genel seçimde layık olduğu yere gideceğini söyledi. Süner, "Gelin hep beraber kurultaya gidelim ve genel başkanımız Deniz Baykal'ı göreve davet edelim, bizi yalnız bırakmasın" dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde katılımcılar sahneye çıkarak sanatçı Serpil Efe'nin şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi.

CHP'LİLER STRES ATTI
CHP'LİLER STRES ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:15:03
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?