21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

CHP'ye toplu katılım

CHP'YE TOPLU KATILIM

Demokratik Sol Parti'de geçmiş dönemde Kepez İlçe Başkanlığı yapan Abidin Özkan, beraberinde 59 kişiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

Geçmiş dönemde Demokratik Sol Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği, Kepez İlçe Başkanlığı yapan, daha sonra DSP Kepez Belediye Başkanlığı'na aday olan Abidin Özkan, beraberindeki 59 kişi ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

Özkan, “Ülkemizin ve milletimizin selameti için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun estirmiş olduğu rüzgarı fırtınaya çevirmek, hazırladığı 'Aile Sigortası' gibi çok önemli projeleri gerçekleştirmesini sağlamak, halkın iktidarını gerçekleştirmek için CHP'ye küçük de olsa katkı koymamak gerektiğine inandık. Bu yüzden CHP'deyiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken ise “Antalya'nın her mahallesinden, her siyasi olgusundan insanlarımız, sevinçle,umutla, yeni bir iktidar mücadelesinde birlikte olmak için her saat, her dakika akın akın Cumhuriyet Halk Partisi'ne geliyorlar. Özellikle DSP'de görev yapmış ve bu gelinen süreçte solda tek adresin CHP olduğunu bilincine çıkarmış olarak arkadaşlarımız bizlerle birlikte mücadele etmek istiyorlar. Bu arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP'YE TOPLU KATILIM
CHP'YE TOPLU KATILIM
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 17:22:04
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 18:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?