22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çiçek dünyası açıldı

ÇİÇEK DÜNYASI AÇILDI

Muratpaşa Belediyesi Çiçek Dünyası hizmete açıldı.

Muratpaşa Belediyesi içerisinde 14 satış ünitesi bulunan Çiçek Dünyası'nı Barınaklar mevkindeki Fener Caddesi'nde hizmete açtı. Çiçek Dünyası açılış törenine, CHP İlçe Başkanı Ercan Erkan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Çiçekciler Odası Başkanı Alim Uysal, esnaf odası başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Antalya'nın çiçek ihracatında ilk sırada yer almasına rağmen çiçeğin kentte gereken ilgiyi görmediğine değinen Çiçekciler Odası Başkanı Alim Uysal, “Vatandaşların çiçeğe daha kolay ve sağlıklı ulaşabilmeleri için bu projeyi hayata geçiren, projeye oda olarak bizleri de dahil eden Muratpaşa Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.

AESOB Başkanı Sevimçok ise “Antalya'nın asıl ihtiyacı olan bu tür projeler. Kapalı alışveriş merkezleri sadece içini aydınlatır. Esnafın olduğu bu tür projeler bütün Antalya için ışık olur” diye konuştu.

Projenin esnafla birlikte hayata geçirilmesi anlamında da büyük önem taşıdığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen da Çiçek Dünyası'nı önümüzdeki aylarda artıracaklarını belirtti. Başkan Evcilmen, “Bazı caddeler bulundukları kenti temsil eder, Çiçek Dünyası'nın bulunduğu Fener Caddesi de prestij cadde olacak. Çiçek Dünyası, kafeleri, fiziki düzenlemeleri ile de Fener Caddesi dendiğinde Antalya akla gelecek” şeklinde konuştu.

ÇİÇEK DÜNYASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 15:18:00
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 15:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?