15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çiftçiler şenlikte buluşacak

ÇİFTÇİLER ŞENLİKTE BULUŞACAK

Serik Ziraat Odası Başkanlığı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü şenlik havasında kutlayacak.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Serik’te şenlik havasında kutlanacak. Serik Ziraat Odası Başkanlığı güne özel program hazırladı. Ziraat Odası Başkanı Rıza İleri, Serik Orta Mahalle’deki merkezde gerçekleştirilecek törene ilçedeki tüm çiftçileri davet etti.

Serik Ziraat Odası Başkanı Rıza İleri, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü en anlamlı şekilde kutlamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Çiftçilerin yılda bir kez hatırlandığı bir günün geçiştirilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Rıza İleri, “Çiftçi kardeşlerimizin gününü bu yıl ilk kez onlara yakışır bir şekilde kutlayacağız. Önümüzdeki yıllarda da bu kutlamaları geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Şenlik günü tüm çiftçileri Serik ilçesi Orta Mahalle’deki merkezlerine beklediğini ifade eden İleri, “Antalya tarımına önemli katkı sağlayan ilçe çiftçilerimizi bir günlüğüne de olsa dinlendireceğiz. Zor şartlar altında üretim yapma çabalarını bir kenara bırakıp onlara verilen önemi göstereceğiz. Tarla stresinden kurtulup gönüllerince eğlenebilecekleri bir gün geçirecekler. Çok sayıda çiftçinin şenliğimize geleceğine inanıyorum. Şenliğimiz çiftçinin adına yakışır olacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 14:51:05
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 16:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?