1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çiğdem'e sürpriz doğum günü

BACAĞI KESİLEN ŞARKICIYA HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde 15 Ekim tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu bacağı kesilen genç şarkıcı ve manken Çiğdem Yüce, 26 yaşına tedavi gördüğü hastanede girdi. Yüce'ye hastanede sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Geçirdiği trafik kazası sonucunda 5 gündür Alanya Özel Can Hastanesi'nde tedavi gören ve sağ bacağı kesilen şarkıcı ve manken Çiğdem Yüce, 26 yaşına hasta yatağında girdi. Anne Gülay Yeğenoğlu ve ağabeyi Umut Yüce, hayati tehlikeyi atlatan Çiğdem Yüce'ye hastane odasında sürpriz doğum günü kutlaması hazırladılar.

Kendisi için hazırlanan yaş günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek söndüren Yüce, gözyaşlarına hakim olamadı. "Bana dua edin" diyerek ağlayan Yüce, gazetecilere "Benimle ilgili hep güzel şeyler yazdınız. İyi bir annem var. Bana çok emek verdi. Onun kızı olmaktan hep gurur duydum. Bazen ağabeyimden gizli saklı dışarıya çıktım. 'Çekmeyin' diye çok yalvardım size. İyi değilim şuan ama iyi olacağım. Çünkü Allah'a inancım sonsuz. Hepinizi çok seviyorum" dedi. Yüce daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Alanya Özel Can Hastanesi Operatör Doktor Hilmi Ulus, Yüce'nin durumunun geldiği güne göre çok daha iyi durumda olduğunu söyledi. Ulus, "Tansiyonu yoktu. Sağ bacağı kopmak üzereydi. Bacağını kurtarma şansımız yoktu maalesef. Çok ciddi travma geçirmişti ve şok halindeydi. Biz hemen müdahale ederek hayata döndürdük. Ardından ameliyata aldık" dedi.

Yüce'nin vücudunun pek çok yerinde çeşitli kırıklar olduğunu ifade eden Ulus, "Şuanda şuuru yerine döndü. Artık bundan sonra tedavilerinin yapılması gerekiyor. Kırıklarıyla ilgili ameliyatlar geçirecek. İyileştikten sonra protez takılarak hayatına devam edebilecek. Doğabilecek komplikasyonlar nedeniyle de daha büyük bir merkeze nakledilmesini uygun gördük. O nedenle hastamızın naklini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gerçekleştirdik" diye konuştu.

BACAĞI KESİLEN ŞARKICIYA HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 23:48:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 09:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?