7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Çikolata ve süt banyosuyla serinliyorlar

Antalya'da tatilciler çöl sıcaklarının bitmesine rağmen serinlemenin çeşitli yollarını bulmaya devam ediyor. Su parkları ve denizden çıkan vatandaşlar süt ve çikolata banyosu yaparak serinlemeye çalışıyor.

 
Antalya'da tatilciler buz dolu bidonlara girme, göbekte dondurma yeme, itfaiye hortumu ile serinleme, buzda oturma gibi çeşitli serinleme yollarını denedikten sonra şimdi de süt ve çikolata dolu havuza girerek serinlemeye çalıştı.

Yaklaşık 100 litre süt doldurulan havuza giren bayan tatilciler gönüllerince eğlendi. İçerisine buz kalıpları dökülerek soğutulan süt havuzunda kokteyllerini de içmeyi ihmal etmeyen tatilciler vatandaşların meraklı bakışlarına aldırmadan süt havuzunun keyfini çıkardı.

 
Süt havuzundan ardından çikolata dolu havuza giren tatilciler eğlencelerini burada sürdürdü. Bir yandan çikolata havuzunda eğlenen tatilciler bir yandan da çikolata yedi.

 
Gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan tatilci kızlar, "Süt banyosunda hem serinledik hem de güzelleştik çünkü süt cilde iyi geliyor. Bütün tatilcilere süt havuzunu tavsiye ederiz. Çikolata ise bizim için vazgeçilmez bir lezzetti. Çikolata havuzunda hem eğlendik hem de damağımızı tatlandırdık" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 10:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?