15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çılgın koca dehşet saçtı!

BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ

Antalya'da, beş yıl önce boşandığı eşiyle Ramazan Bayramı nedeniyle barışmak isteyen şahıs, dehşet saçtı. Eşini rehin alan eski koca, evi ateşe vererek yakmak istedi.

Olay, Antalya'da dün akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesinde bir binanın dördüncü katında meydana geldi. H.K. isimli şahıs, 5 yıl önce boşandığı eşi C.K.'nın evine giderek bayram öncesi barışmak istedi.

Antalya Kredi Yurtlar Kurumu'nda çalıştığı öğrenilen H.K., eski eşini barışmaya ikna etmeye çalıştı. Eşinin barışmak istememesi üzerine H.K., eşinin ellerini ve ayaklarını iple bağlayarak darp etmeye başladı.

Eşinin üzerine ispirto döken H.K., eşini 15 saat boyunca rehin aldı. Gece sabaha kadar elleri ve ayakları bağlı kadının yanında nöbet tutan Kuş, sabah saatlerinde de mutfak tüpünü açtı. Evi havaya uçurmakla tehdit eden H.K.'nın bir anlık dalgınlığından yararlanan C.K., ellerini çözdükten sonra evden kaçmayı başardı.

Evden çıktıktan sonra apartmanın zemin katında bulunan bir kuaföre sığınan C.K., polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ve polis ekiplerinin geldiğini gören zanlı H.K., evin kapılarını kilitleyip eşyaları kapının arkasına yığdıktan sonra evi ateşe verdi. Alevlerin bir anda evi kaplamasının ardından itfaiye ekipleri kapıyı kırarak yangına müdahale etti. Bu sırada kasık bölgesi yanan zanlı H.K. polis tarafından evden çıkarıldı. Ayakları ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanık bulunan zanlı, Medical Park Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı. Dumandan etkilenen bir polis memuru ise ayakta tedavi gördü.

Saatler süren esaretin ardından kaçarak kurtulmayı başaran ve sinir krizleri geçiren C.K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

BİTKİN HALİ VARDI

C.K.'nın sığındığı kuaförün sahibi Hakan S., "Bitkin bir şekilde yanımıza geldi. Kocasının dün akşamdan beri kendisini rehin aldığını üzerine ispirto döküp yakmakla tehdit ettiğini anlattı. Kadını aynı zamanda darp etmiş. Yüzünde darp izleri vardı. Psikolojik sorunları varmış. Hatta kendi işyerini silahla bastığını duyduk. Dün akşam barışmak için kadının evine gitmiş. Barışmak istemeyince rehin almış" dedi.

BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ
BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ
BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ
BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ
BARIŞMAK İSTEDİĞİ EŞİNİN EVİNİ ATEŞE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 15:59:03
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 16:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?