22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Çılgın Yenge' Ilıca'da sahnelenecek

Nokta Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Çılgın Yenge” oyun Ilıca Beldesinde sahnelenecek.

Sadık Şendil'in yazdığı, Abdullah Şahin ve Sümer Tilmaç'ın yönettiği, başrollerinde Aydan Şener, Soner Arıca, Abdullah Şahin, Ferdi Akarnur, Fulden Akyürek, Muhlis Asan gibi ünlü oyuncuların oynadığı oyunun 23 Ağustos Cumartesi akşamı Manavgat’ın Ilıca beldesinden sahnelenecek.

Belediye olarak eğitim, spor ve kültür-sanata büyük önem verdiklerini belirten Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, “Ilıca beldesinin altyapı ve diğer belediye hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel alanlarda da örnek gösterilen bir yöre olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”. Geçtiğimiz yıllarda sanatseverlerin Nokta olarak tanıdığı Türk Tiyatrosunun usta isimlerinden Abdullah Şahin ile birlikte Ilıca Beldesinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Ünal, Sayın Şahin'in uyuşturucu ile mücadele amaçlı oyunu ve bir çok oyunu Ilıca'da sahnelendi.

23 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.00'da yine Nokta Tiyatrosu Ilıca Futbol Sahasında Çılgın Yenge isimli komedi türü oyunu sahneye koyacak. Ünlü sanatçıların rol aldığı ve Sadık Şendil'in eserinden sahneye uyarlanan oyunumuza Manavgat ve komşu beldelerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımız davetlidir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 18:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?