22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Cinayet davasında tahliye!

CİNAYET OLAYININ ARDINDAN

Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde, aracı ile seyir halindeyken plakası belirsiz bir araçtan açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Adnan Berk olayı ile ilgili tutuklanan 6 kişiden 4'ü tahliye edildi.

Olay, geçen ay meydana geldi. Gazipaşa'da trafikte aracıyla seyir halinde olan Adnan Berk'in öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklu bulunan 6 kişiden 4'ü tahliye oldu.

Şüphelilerin avukatının itirazı üzerine, mahkeme heyeti tarafından Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan R.K. ile oğulları H.K., M.K. ve H.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. F.K. ile H.K.'nın tutukluluk hali devam ediyor.

EVİNE DÖNERKEN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Olay, 15 Şubat 2010 tarihinde ilçeye bağlı Macar Köyü kavşağında meydana geldi. 07 UH 046 plakalı otomobiliyle toptancı halinden Beyrebucak köyündeki evine dönen Adnan Berk (40), Mersin karayolu üzerinde silahlı saldırıya uğramış ve plakası belirsiz bir araçtan sıkıldığı sanılan tabancadan çıkan 4 mermiden 3'ü Berk'in vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmişti. Yoldan geçen bir sürücü tarafından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen Berk kurtarılamadı. Olayla ilgili 5'i aynı aileden altı kişi

tutuklanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 10:28:04
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 16:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?