16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Cinayet değil intihar!

CİNAYET DEĞİL İNTİHAR

Antalya'da, önceki gün evinde aldığı tek kurşunla vurularak ölen ve adının B.G. olduğu belirlenen 17 yaşındaki kızın cenazesini babası Hacı G. ile ağabeyi Ramazan G. teslim aldı.

Olay, önceki gün saat 02.00 sıralarında Fabrikalar Mahallesi'nde bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Evde bulunan kimlikteki vatandaşlık numarasından Dudu Sayılı olduğu anlaşılmış ancak, Sayılı'nın kimliğinin 1995 yılında kaybolduğu ve kendisine yeni kimlik çıkarıldığı öğrenilmişti. Bunun üzerine parmak izi örneğini alan polis, genç kızın 17 yaşındaki B.G. olduğunu belirlemişti.

Alanya'da yaşayan ailesi ile sorunları bulunduğu ve bu nedenle evden kaçarak Antalya'daki Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde yaşamaya başladığı belirtilen B.G.'nin yaklaşık bir yıl önce buradan kaçtığı ve Ankara'ya gittiği öğrenildi. B.G.'nin burada Dudu Sayılı'ya ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak kullanmaya başladığı ve 22 gün önce de Antalya'ya gelerek internette tanıştığı iki gençle birlikte Fabrikalar Mahallesi'ndeki evde kalmaya başladığı ortaya çıktı. Polisin 'şüpheli' olarak gözaltına aldığı Bekir B. ve Fatih A.'nın el swabı (barut izi) temiz çıkarken, sorgulanan iki kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Genç kızın Alanya'da yaşayan babası Hacı G. ile ağabeyi Ramazan G., polisin çağrısı üzerine Antalya'ya geldi. Adli Tıp Kurumu morguna giren aile, 10 çocuklu evin en küçük kızını teşhis etti. Baba Hacı G. ve ağabey Ramazan G., Antalya Tıp Fakültesi Adli Tıp Morgu'ndan cenazeyi aldı. Baba Hacı G. ve kızın ağabeyi Ramazan G., hiçbir soruyu yanıtlamadı. Genç kızın cesedi Uncalı Kent Mezarlığı'nda defnedildi.

Genç kızın intihar ettiğinin belirlendiği polis tarafından açıklandı.

CİNAYET DEĞİL İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 16:37:00
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 15:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?