21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cinayet şüphesi!

Antalya şehir merkezinde meydana gelen trafik kazasında, yol kenarında bekleyen bir kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Akdeniz Bulvarı üzerinde bulunan Erdem Otel önünde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Yanında bir arkadaşıyla yol kenarında bekleyen Hatice Şen’e (20), Adliye Kavşağı istikametinden hızla gelen 06 plakalı Mercedes marka bir otomobil çarptı. Şen, çarpmanın etkisiyle 40 metre ileri savrularak yol ortasına düştü. Şen, kanlar içinde yol ortasında kalırken, kazaya neden olan 06 plakalı koyu renkli mercedes otomobilde olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Bu arada Şen’in yanında bulunan ve ismi belirlenemeyen arkadaşının ise koşarak olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevrede bulunan vatandaşlardan bilgi aldı. Vatandaşlar, Şen ve yanındaki arkadaşının yol kenarında uzun süre beklediklerini, kazaya karışan otomobilin de Şen’e kasıtlı olarak çarptığını ileri sürdü. Polis olay yerinde yaptığı araştırmaların ardından, Şen’in cenazesini Antalya Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Polis nöbetçi savcının talimatıyla kazaya neden olan 06 plakalı mercedes marka otomobil sürücüsünü ve kaza sırasında Şen’in yanında bulunan bayan arkadaşını arama çalışmalarına başladı. Olayı haber alan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de belediye mıntıkası içerisinde meydana gelen kaza yerine gelerek polislerden bilgi aldı.

Başkan Böcek, cenazenin olay yerinden kaldırılmasının ardından, kaza yerinden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 12:32:42
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 17:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?