21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cinayet zanlısı yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 1 Mayıs tarihinde 24 yaşındaki bir genç kızın 32 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayının zanlısı yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Kuşadası'nda büyük yankı uyandıran cinayetle ilgili çok kapsamlı bir çalışma başlatan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, 32 yerinden bıçaklanarak vahşi bir şekilde öldürülen E.F.'nin olay gecesi ismi tespit edilemeyen bir kişi ile akşam saatlerinde Yunus Emre Parkı'nda görüştüğünü tespit etti.

Söz konusu zanlı hakkında tespit edilen eşkal bilgileri doğrultusunda polisin yaptığı araştırmada, şahsın A.D. ve D. isimlerini kullandığı, Kuşadası ve Antalya'da
turizm sektöründe tezgahtar ve garson olarak çalıştığı, Almanca ve İngilizce bildiği, şahsın Almanya doğumlu olduğu, bu ülkede karışmış olduğu bir olay nedeniyle sınır dışı edildiği ve gerçek kimliğinin de C.B. olduğu bilgisine ulaştı. Ayrıca, söz konusu şahsın yapılan genel bilgi toplama araştırmasında da firari asker olduğu belirlendi.
Cinayetin aydınlatılması için çalışmalarını sürdüren Kuşadası Polisi, hayatını kaybeden E.F.'ye ait cep telefonunun şüpheli C.B. tarafından Kuşadası'nda bir cep telefonu mağazasına satıldığını, zanlının cep telefonunu da Söke'de bir kişiye sattığı belirlendi. Polis her iki telefonu da bularak muhafaza altına aldı. Cinayet şüphelisinin Antalya'da yaşadığının tespit edilmesinin ardından, Kuşadası'ndan yola çıkan Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı özel ekip, burada yaptığı araştırmada zanlının Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Celal Bayar Bulvarı üzerindeki bir plajda C.B.'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, ilk sorgulamasının ardından Kuşadası'na getirildi. Kuşadası'ndaki sorgulamasında cinayeti işlediğini itiraf eden C.B., "Olay gecesi E.F.'yi Uğur Mumcu Parkı'nda gördüm. Beraber yürüyerek Akyar Koyu'na geldik. Burada konuşurken E.F. beni sürekli aşağılayarak, asker kaçağı olduğumu polise söyleyeceğini belirterek beni tehdit etti. Bunun üzerine tartıştık ve sinirlendim. Önce çevrede bulunan köpeklerin tasma ipiyle boğdum ve sonra da birden çok bıçak darbesi ile öldürdüm" dedi.
C.B. daha sonra mahkemeye sevk edildi. Tutuklanan şahıs, Söke Cezaevi'ne konuldu.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 22:42:07
Güncelleme :12 Haziran 2008 Perşembe 22:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?