7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Cinayeti alacak defteri çözdü

Alanya ilçesinde bir ganyan bayisinde 10 gün önce işlenen cinayetin zanlısı yakalandı. Cinayet incelenen alacak defterinden çözüldü.

Olay, Alanya'da geçen günlerde meydana geldi. Ganyan bayisinde çay ocağı işleten Erdoğan Altıntel'in (52) boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili çalışmaları sürdüren polis, dün gece Mahmutlar beldesinde Çağlar G.'yi (35) gözaltına aldı. Karakolda sorgulanan Çağlar G.'nin, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği ve suç aleti bıçağı polise teslim ettiği belirtildi.

Çağlar G., bu sabah cinayetin işlendiği ganyan bayisine getirildi. Savcı nezaretinde yapılan yer gösterme uygulamasında Çağlar G'nin olayı anlattığı ve ölen Erdoğan Altınel'den 150 YTL alacağı bulunduğunu, bunu istemek için geldiğinde aralarında tartışma çıktığını, bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu yetkilileri, cinayetin çözülmesi için 50'ye yakın kişinin sorgulandığını, ganyan bayisi müdavimlerinin tek tek araştırılarak incelendiğini, ifadesi alınan kişiler ve bazı ipuçları sonucunda cinayetin Çağlar G. tarafından işlenmiş olabileceği tahmin edilerek uzun süre takip altında tutulduğunu ve dün gece yarısı gözaltına alındığını bildirdi.Alanya'da, 14 Ekim 2007 tarihinde bir ganyan bayisinde çay ocağı işletmeciliği yapan evli ve 3 çocuk babası Erdoğan Altıntel, boğazı kesilerek öldürülmüştü.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2007 Çarşamba 17:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?