21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Çıplak turiste polis sahip çıktı

PLAJDA YARI ÇIPLAK HALDE BULUNAN TURİSTE POLİS SAHİP ÇIKTI

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ekiplerince plajda yarı çıplak bir halde bulunan Rus kadın turist, ülkesine götürülmek üzere tutulduğu Yabancılar Büro Amirliği'nden kaçmak istedi.

Alanya'nın Kleopatra Plajı'nda, polis tarafından yari çıplak bir halde bulunan Rus kadın, Yabancılar Büro Amirliği'ne götürüldü. Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen kadına kıyafet alindi.

Kadınla iletişim kurmak için, Alanya Rus Dili Konuşanlar İşbirliği ve Dayanışma Derneği (ARDID) Başkanı Anjelika Anzhela'dan yardim istendi. Rusya'nın Antalya Konsolosluğu ile irtibata gecen Anzhela, durumu yetkililere bildirdi.

Yabancılar Büro Amirliği'nde tutulan Rus kadın, basın mensuplarını görünce binadan hızla koşarak kaçmaya çalıştı. Kovalamanın ardından, yakalanan ve isminin Elena Yeteva olduğunu söyleyen Rus kadın, Konsolosluğa götürülmek üzere bir tur firmasına teslim edildi. Verdiği isimle ülkeye giriş yaptığı tespit edilemeyen Rus kadının, gerçek kimliğini tespit etmek için konsolosluk görevlileri araştırma yaparken, Rusya'dan Türkiye'ye yolcu getiren tur firmalarından da yardim istenildiği bildirildi.

PLAJDA YARI ÇIPLAK HALDE BULUNAN TURİSTE POLİS SAHİP ÇIKTI
PLAJDA YARI ÇIPLAK HALDE BULUNAN TURİSTE POLİS SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 20:43:01
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 10:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?