22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocuğunu kaçırıp fuhuş yaptırdılar

Antalya'da fuhşa aracılık yaptıkları ve bazı kadınları fuhşa zorladıkları iddia edilen 7 zanlıyla, fuhuş yaptıkları öne sürülen 5 kadın yakalandı.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Göksu, Düdenbaşı ve Yeni Emek mahallelerindeki bazı evlerde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, evlere eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonlarda, fuhuş yaptıkları öne sürülen Ü.E, S.A, D.C, F.D, S.G. ile fuhşa aracılık yaptıkları öne sürülen Hacer V, Yahya K, Turan K, Şevki Ç, Süreyya K, Kader S. ve Tayfun S. yakalandı.


Zanlıların bir süre önce "Meltem Operasyonu"nda yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan "Cennet Ana" lakaplı C.Ç'nin emriyle yeniden örgütlenmeye çalıştıkları, Meltem Operasyonu'nda gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan iki çete üyesinin bu örgütlenme çalışmasını yaptıkları iddia edildi.

-4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KAÇIRILMIŞ...-

Polis, fuhuş yaptığı iddiasıyla yakalanan D.C'nin 4 yaşındaki çocuğunun şebeke üyesi Hacer V. tarafından kaçırıldığını ve bu kadını n fuhşa zorlandığını belirledi. Bunun üzerine Aksaray'da bir eve operasyon yapan polisin 4 yaşındaki çocuğu kurtardığı bildirildi.


İki günden bu yana sorgulanan zanlılar, "Fuhşa aracılık ve yer temini" ile "Küçük yaşta çocuğun alıkonulması suretiyle zorla fuhuş yaptırma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

aa
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 19:46:49
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 09:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?