15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocuğunuzun yeri sizin yanınız!

ANTALYA EMNİYETİNDEN YENİ BİR PROJE DAHA

Antalya Emniyet Müdürlüğü ‘Çiçekler solmasın, Anneler ağlamasın’ projeleri kapsamında ‘Çocuğunuzun yeri sizin yanınız’ adlı yeni bir uygulama başlattı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kepez Belediyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası sokakta çalışan veya çalıştırılan çocuklara yönelik yeni bir uygulama başlattı. Proje kapsamında kentin değişik yerlerine konuyla ilgili afişler asılırken, el ilanları ve bilgilendirici seminerleri verilmeye başlandı.

Proje ile ilgili olarak bir açıklama yapan Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz: “Dilenci ve satıcı çocukları sokaktan kurtarmanın yolu onlara para vermek veya onlardan alış-veriş yapmak değildir. Sokakta çalışan çocuklardan alış-veriş yaparak onları sokağa mahkum ettiğimizi asla unutmayalım. Sokak, çocuklarımız için çok tehlikeli bir işyeridir. Sokakta çalıştırılan çocuklar zamanla ailesinden kopar. Çocukların yanı ailelerin yanıdır. Korunmaya muhtaç bu çocuklarımızın her türlü suiistimalden ve istismardan korunması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ailelere bu konuda çok büyük işler düşüyor. Proje çocuklarımıza büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

ANTALYA EMNİYETİNDEN YENİ BİR PROJE DAHA
ANTALYA EMNİYETİNDEN YENİ BİR PROJE DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 14:32:04
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 19:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?