15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocuk Festivali tam gaz

11. ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi 11. Uluslararası Çocuk Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 11. Uluslararası Çocuk Festivali, Atatürk Kültür Parkı’ndaki amfi tiyatrodaki gösterilerle devam etti. Büyükşehir Bando Takımı’nın mini konseriyle başlayan gösteriler, Nefes Dans Topluluğu’nun oyunları ile devam etti.Macaristan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Litvanya, Moldova, Tataristan, Yakutistan, Romanya’dan festivali katılan 13 grup da kendi ülkelerine özgü dans gösterisini sundu.

DÜNYA ÇOCUKLARIN SIRTINDA YÜKSELECEK

Gösterileri izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın eşi Dr. Günseli Akaydın, çocukların dünyanın geleceği olduğunu söyledi. Dünyanın çocukların sırtında yükseleceğini ifade eden Dr. Akaydın, festivale katılan çocukları gelecek yıl aileleriyle birlikte Antalya’ya beklediklerini söyledi. Bu yıl festivale oyun kimliği de kattıklarını dile getiren Akaydın, “Umarım bu oyunlar yorgunluğunuzu alır. Hepinize eğlenceli dakikalar diliyorum” dedi.

Festivali katılan yabancı gruplar, aynı gösterilerini Aksu Stadı’nda gerçekleştirdi.

Yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin çocuğun katıldığı festival, 23 Nisan’da Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda düzenlenecek gala ile sona erecek.

11. ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ
11. ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 15:35:04
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?