22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Çocuk ve Oyun Şenliği başlıyor

ANTALYA ÇOCUK VE OYUN ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 22- 25 Nisan tarihleri arasında ‘Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’ düzenliyor.

Atatürk Kültür Parkı’nda gerçekleştirilecek Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği’nde çocukların birbirleri ve ebeveynleri ile güzel zaman geçirmeleri için eğitici, eğlenceli aktiviteler, yarışmalar ve etkinlikler gerçekleştirilecek.

22-25 Nisan tarihleri arasında sabah saat 10.00’dan akşam saat 22.00’ye kadar devam edecek şenlik kapsamında, çocuklara oyun parkları kurulacak. Çocuklar için Hacivat-Karagöz, ortaoyunu, palyaço şov ve illüzyon gösterileri yapılacak. Oluşturulacak Kukla Müzesi’ni ziyaret edecek çocuklara, burada kukla gösterileri sunulacak. Çocuklar, kırkayak, jenga, twister gibi takım oyunları ve çeşitli yarışmalarla eğlencesi saatler geçirecek.

UÇURTMA ŞENLİĞİ

Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atatürk Kültür Parkı’nda saat 14.00’de Uçurtma Şenliği de gerçekleştirilecek. Şenlik kapsamında çocuklara bin adet ücretsiz uçurtma dağıtılacak. Antalya semaları çocukların gökyüzüne salacağı rengarenk uçurtmalarla dolacak.

ANTALYA ÇOCUK VE OYUN ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 12:30:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?